Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJoogamatot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Joogamatot
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Joogamatot

  Joogamatto on jokaisen joogaajan tärkein varuste, olipa joogamuoto mikä tahansa. Joogamaton olisi hyvä tuoda tarpeeksi pitoa, jotta harjoittelu olisi miellyttävää ja vaivatonta. Kuitenkin on hyvä pohtia maton käyttötarkoitusta ennen ostoa, sillä kaikki matot eivät esimerkiksi sovi hot joogaan tai tarjoa hyvää pitoa vaativiin liikkeisiin. Myös maton laatuun on hyvä kiinnittää huomiota, jotta se kestäisi omassa käytössä.

  Intersportilla on monipuolinen valikoima erilaisia joogamattoja niin aloittelijoille kuin kokeneillekin joogaajille. Valikoimasta löytyy yksivärisiä sekä kuviollisia Energeticsin ja Casallin laadukkaita joogamattoja. Muista myös päivittää joogavaatteesi, Intersportilta löydät mukavat joogapaidat ja joogahousut. Tutustu verkossa tai myymälässä ja löydä suosikkisi joogasessioille!

   

  Paljonko joogamatot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Joogamatot-kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat joogamatot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Yoga matto PVC vapaa - joogamatto, Energetics Yoga Printti matto PVC vapaa - joogamatto ja Energetics Taitettava Jumppamatto - joogamatto sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: joogamatot

  3.83/5

  Perustuu 12 arvosteluun