Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiJoogapaidat

Joogaharjoituksen muodosta riippuen, on hyvä valita sellainen paita, jossa harjoittelu on itselle mukavinta ja joka soveltuu valitsemaan joogaharjoitukseen. Joogaharjoittelun muotoja on hyvin monenlaista; esimerkiksi kuumassa salissa toteutettavaa hot joogaa, urheilullisempaa astanga- ja vinyasajoogaa, rauhallista yin-joogaa sekä osittain ilmassa tehtävää ilmajoogaa. Muun muassa ilmajoogaan ja yin-joogaan pitkähihainen paita ja pitkät trikoot olisivat sopivat, mutta vinyasajoogaan ja hot joogaan voi lähteä lyhythihaisessakin paidassa.

Intersportin valikoimasta löytyy monipuolisesti eri värisiä ja mallisia lyhyt- ja pitkähihaisia joogapaitoja sekä toppeja. Tyylikkäissä joogapaidoissa voi joogata niin salilla kuin kotonakin mukavasti. Tutustu Intersportin valikoimaan verkossa tai lähimmässä Intersport-myymälässä. Muista myös hankkia istuvat joogahousut ja laadukkaan joogamaton harjoittelua varten.

Paljonko joogapaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat joogapaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 100.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat joogapaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Active Logo Tee - naisten t-paita, Energetics Odelle 2 Hood Jacket W - naisten huppari ja Energetics Odelle III W Midlayer - naisten huppari sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: joogapaidat

4.32/5

Perustuu 41 arvosteluun