Sisältöön

Joogapaidat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Joogapaidat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (41)
  41 / 41 tuotetta

  Joogapaidat

  Joogaharjoituksen muodosta riippuen, on hyvä valita sellainen paita, jossa harjoittelu on itselle mukavinta ja joka soveltuu valitsemaan joogaharjoitukseen. Joogaharjoittelun muotoja on hyvin monenlaista; esimerkiksi kuumassa salissa toteutettavaa hot joogaa, urheilullisempaa astanga- ja vinyasajoogaa, rauhallista yin-joogaa sekä osittain ilmassa tehtävää ilmajoogaa. Muun muassa ilmajoogaan ja yin-joogaan pitkähihainen paita ja pitkät trikoot olisivat sopivat, mutta vinyasajoogaan ja hot joogaan voi lähteä lyhythihaisessakin paidassa.

  Intersportin valikoimasta löytyy monipuolisesti eri värisiä ja mallisia lyhyt- ja pitkähihaisia joogapaitoja sekä toppeja. Tyylikkäissä joogapaidoissa voi joogata niin salilla kuin kotonakin mukavasti. Tutustu Intersportin valikoimaan verkossa tai lähimmässä Intersport-myymälässä. Muista myös hankkia istuvat joogahousut ja laadukkaan joogamaton harjoittelua varten.

  Paljonko joogapaidat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Joogapaidat-kategorian tuotteet saat hintaan 21.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 82.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat joogapaidat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Essential Raglan Tee - naisten t-paita, Nike Cropped Laced Training Tank W - naisten toppi ja Röhnisch Essential Logo Long Sleeve - naisten pitkähihainen paita sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: joogapaidat

  3.69/5

  Perustuu 13 arvosteluun