Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Nastalenkkarit

Jos lenkkeily kuuluu suosikkilajeihisi ja haluat pysyä vauhdissa myös talvella, hyvät nastalenkkarit ovat sinulle ehdoton hankinta. Kylminä vuodenaikoina maa jäätyy ja tienpinnat saattavat muuttua hyvinkin liukkaiksi. Jäiset polut ja tiet ovat petollisia erityisesti juoksijoille ja kävelijöille, sillä kitkan hävitessä askel lipsuu ja kaatumisen riski kasvaa. Nastalenkkarit varmistavat, että voit nauttia juoksuharrastuksestasi turvallisesti. Nastakengät pureutuvat tehokkaasti kovaankin alustaan, jonka ansiosta voit juosta rennosti ja vapaasti. Kun kengät ovat riittävän pitävät, ei reittivalintoja tai juoksunopeutta tarvitse talvisäälläkään rajoittaa. Nastakengät ovat yleensä vettä- ja tuultahylkivää materiaalia, minkä ansioista ne soveltuvat vaativiinkin sääolosuhteisiin.

Millaiset ovat parhaat nastalenkkarit sinulle? Itselle sopivat nastalenkkarit valitaan aina oman jalan askelluksen ja muodon mukaan – niiden valinnassa tulee huomioida myös juoksuharrastuksen laatu ja maasto, jossa yleensä juokset. Jos juokset pitkälti kaupunkiympäristössä ja tasaisilla poluilla, sinulle riittävät todennäköisesti kevytrakenteisemmat ja joustavammat nastalenkkarit. Jos juokset sen sijaan haastavammissa maastoissa ja sääoloissa, valitse voimakkaammin kuvioidulla pohjalla, säänkestävällä materiaalilla ja terävämmillä nastoilla varustellut kengät. Jos juokset maastossa, kengistä on hyvä löytyä myös pikanauhoitus, jonka ansioista nauhat eivät aukea ja takerru oksiin tai maan ulokkeisiin.

Mistä löytyvät parhaat nastalenkkarit juoksuun? Intersportin suuresta juoksuvalikoimasta löydät kaikki parhaat nastalenkkarit liukkaille teille ja talvisille poluille. Olivatpa mielessäsi naisten nastalenkkarit tai miesten nastalenkkarit, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Salomon-nastalenkkarit, Sarva-nastalenkkarit ja Icebug-nastalenkkarit. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja ja tyylikkäimmät värivaihtoehdot. Tilaa nastalenkkarit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on edullisin nastalenkkarien hinta, tutustu myös verkkokaupan Last Chance -osioon sekä kauppakohtaisiin tarjouksiin. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet juoksupoluille, tutustu juoksutakkeihin, juoksureppuihin ja juoksusukkiin.

Paljonko nastalenkkarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nastalenkkarit -kategorian tuotteet saat hintaan 85.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nastalenkkarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - nastalenkkarit, Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX M - nastalenkkarit ja VJ VJ Sarva Xante 2 M - nastalenkkarit sekä suosituin merkki on Asics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nastalenkkarit

4.57/5

Perustuu 65 arvosteluun