Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nastalenkkarit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta
  2 väriä
  Asics
  Gel-Fujisetsu 3 GTX - Naisten nastajuoksukengät - nastalenkkarit
  189,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  Hinta verkossa
  1 väri
  Sarva
  VJ Sarva Devil 5 Unisex - nastalenkkarit
  180,00 €
  99,90 €
  30 pv alin hinta: 180,00 €
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Icebug
  NewRun W BUGrip - nastalenkkarit
  159,00 €
  139,00 €
  30 pv alin hinta: 139,00 €
  2 väriä
  Asics
  Gel-Fujisetsu 3 GTX -miesten nastajuoksukengät - nastalenkkarit
  189,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Icebug
  NewRun M BUGrip - nastalenkkarit
  159,00 €
  139,00 €
  30 pv alin hinta: 139,00 €
  1 väri
  Sarva
  VJ Xante 2 M - nastalenkkarit
  180,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  Hinta verkossa
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Icebug
  Arcus M BUGrip - nastalenkkarit
  179,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 149,00 €
  Hinta verkossa
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Icebug
  Arcus W BUGrip - nastalenkkarit
  179,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 149,00 €

  Nastalenkkarit

  Jos lenkkeily kuuluu suosikkilajeihisi ja haluat pysyä vauhdissa myös talvella, hyvät nastalenkkarit ovat sinulle ehdoton hankinta. Kylminä vuodenaikoina maa jäätyy ja tienpinnat saattavat muuttua hyvinkin liukkaiksi. Jäiset polut ja tiet ovat petollisia erityisesti juoksijoille ja kävelijöille, sillä kitkan hävitessä askel lipsuu ja kaatumisen riski kasvaa. Nastalenkkarit varmistavat, että voit nauttia juoksuharrastuksestasi turvallisesti. Nastakengät pureutuvat tehokkaasti kovaankin alustaan, jonka ansiosta voit juosta rennosti ja vapaasti. Kun kengät ovat riittävän pitävät, ei reittivalintoja tai juoksunopeutta tarvitse talvisäälläkään rajoittaa. Nastakengät ovat yleensä vettä- ja tuultahylkivää materiaalia, minkä ansioista ne soveltuvat vaativiinkin sääolosuhteisiin.

  Millaiset ovat parhaat nastalenkkarit sinulle? Itselle sopivat nastalenkkarit valitaan aina oman jalan askelluksen ja muodon mukaan – niiden valinnassa tulee huomioida myös juoksuharrastuksen laatu ja maasto, jossa yleensä juokset. Jos juokset pitkälti kaupunkiympäristössä ja tasaisilla poluilla, sinulle riittävät todennäköisesti kevytrakenteisemmat ja joustavammat nastalenkkarit. Jos juokset sen sijaan haastavammissa maastoissa ja sääoloissa, valitse voimakkaammin kuvioidulla pohjalla, säänkestävällä materiaalilla ja terävämmillä nastoilla varustellut kengät. Jos juokset maastossa, kengistä on hyvä löytyä myös pikanauhoitus, jonka ansioista nauhat eivät aukea ja takerru oksiin tai maan ulokkeisiin.

  Mistä löytyvät parhaat nastalenkkarit juoksuun? Intersportin suuresta juoksuvalikoimasta löydät kaikki parhaat nastalenkkarit liukkaille teille ja talvisille poluille. Olivatpa mielessäsi naisten nastalenkkarit tai miesten nastalenkkarit, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Salomon-nastalenkkarit, Sarva-nastalenkkarit ja Icebug-nastalenkkarit. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja ja tyylikkäimmät värivaihtoehdot. Tilaa nastalenkkarit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on edullisin nastalenkkarien hinta, tutustu myös verkkokaupan Last Chance -osioon sekä kauppakohtaisiin tarjouksiin. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet juoksupoluille, tutustu juoksutakkeihin, juoksureppuihin ja juoksusukkiin.

  Paljonko nastalenkkarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat nastalenkkarit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nastalenkkarit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX - Naisten nastajuoksukengät - nastalenkkarit, Sarva VJ Sarva Devil 5 Unisex - nastalenkkarit ja Icebug NewRun W BUGrip - nastalenkkarit sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nastalenkkarit

  4.49/5

  Perustuu 53 arvosteluun