Sisältöön

Juoksupipot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksupipot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Tikse Beanie - juoksupipo, Buff LightWeight Merinowool Hat - juoksupipo ja Odlo Polyknit Warm Eco Hat - juoksupipo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on Craft Core Essence Thermal Hat - juoksupipo, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 44.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksupipot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksupipot -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksupipot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Tikse Beanie - juoksupipo, Buff LightWeight Merinowool Hat - juoksupipo ja Odlo Polyknit Warm Eco Hat - juoksupipo sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksupipot

4.19/5

Perustuu 54 arvosteluun