Sisältöön

Juoksutrikoot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksutrikoot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Tirill Tights - juoksutrikoot, Craft SubZ Tights 2 W - juoksutrikoot ja Röhnisch Thermal Tights - juoksutrikoot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Perico Jrs Shortsit - juoksutrikoot, jonka hinta on 14.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 15.00 € - 139.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksutrikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksutrikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 14.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 108 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksutrikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Tirill Tights - juoksutrikoot, Craft SubZ Tights 2 W - juoksutrikoot ja Röhnisch Thermal Tights - juoksutrikoot sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksutrikoot

4.38/5

Perustuu 167 arvosteluun