Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lentopallot
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Lentopallot

  Lentopallo on vauhdikas ja haastava laji, jossa vaaditaan hyvää kuntoa, terävää reaktionopeutta ja taktista pelisilmää. Lentopallossa kaksi kuusihenkistä joukkuetta mittelee toisiaan vastaan tavoitteenaan saada pallo vastajoukkueen kentälle tai pelialueen ulkopuolelle. Peliväline, eli lentopallo, on kimmoista ja kevyt pallo. Lentopallon pinta koostuu kahdeksasta yhteen ommellusta kappaleesta, jotka ovat yleensä joko tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Korkealaatuisia lentopalloja valmistavat muun muassa tunnetut merkit, kuten amerikkalainen Wilson ja japanilainen Mikasa.

  Millainen lentopallo on paras valinta sinulle? Lentopallot ovat silmämääräisesti samanlaisia, mutta niissäkin piilee eroja. Aikuisten ja lasten lentopallot myydään yleensä erikseen.  Aikuisten lentopallot muistuttavat kooltaan perinteistä koripalloa – ne ovat ympärysmitaltaan noin 65–67 cm. Lasten lentopallot ovat yleensä hieman pienikokoisempia. Klassisen lentopallon lisäksi saatavilla on myös rantalentopalloja, jotka ovat kooltaan perinteistä lentopalloa hieman suurempia ja materiaaliltaan pehmeämpiä. Lentopalloja löytyy eri hintaluokissa, mikä kielii yleensä niiden laatueroista. Laadukkaaseen koripalloon kannattaa panostaa, sillä se on yleensä kestävämpi ja suorituskyvyltään parempi.

  Mistä parhaat lentopallot? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset lentopallot aikuisille ja lapsille. Valikoimasta löydät lentopallot tunnetuilta huippumerkeiltä. Valikoimasta löydät esimerkiksi tyylikkäät ja kestävät Wilson-lentopallot ja Mikasa-lentopallot. Valikoimasta löydät myös rantalentopallot kesän pelihetkiin. Tilaa lentopallot netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Juuri sinulle sopivan lentopallon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos lentopallo on sinun juttusi, muista hankkia myös muut varusteet ja vaatteet suosikkilajiisi. Katso esimerkiksi sisäpelikengät ja polvisuojat.

  Paljonko maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mikasa MVA 200 - lentopallo, Mikasa V200W Volleyball FIVB Appr - lentopallo ja Mikasa V400W Volleyball - lentopallo sekä suosituin merkki on Mikasa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.