Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sähköpyörät
 • Kohderyhmä: Naiset
 • Väri
 • Merkki: Crescent
 • Rengaskoko tuumaa
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 41 tuotetta | Rajauksilla:
  4 / 41 tuotetta | 2 rajausta
  Poista rajaukset
  Vinkit sähköpyörän hankintaan
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Naisten sähköpyörä

  Sähköpyörä on helppo ja vauhdikas tapa liikkua niin kaupungissa kuin maantielläkin. Kuten sähköpyörän nimestä voi päätellä, se on sähkömoottorilla avustettu polkupyörä. Pyörään yhdistetty akulla toimiva moottori käynnistyy, kun pyörää poljetaan, jolloin matkojen taittaminen sujuu vikkelämmin ja vähemmällä lihastyöllä. Sähköpyörää voi huoletta ajaa pitkiäkin aikoja ja matkoja, sillä täyteen ladattu akku ei hupene hetkessä. Sähköpyörät tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista löytyy tyylikkäitä malleja niin miehille kuin naisillekin. Jos mielessäsi laadukas, turvallinen ja kaunis naisten sähköpyörä, Intersportista löydät etsimäsi.

  Naisten sähköpyörät tarjoavat paljon tyylikkäitä vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Sähköpyöriä löytyy normaalisti kahteen eri käyttöön: kaupunkiajeluun ja työmatkojen taittamiseen. Sähköavusteinen citypyörä on täydellinen valinta silloin, kun etsit mutkatonta ja ketterää kulkupeliä lyhyiden etäisyyksien taittamiseen vauhdikkaassa ympäristössä. Citypyörät on yleensä varusteltu tukevilla renkailla ja kätevillä lisävarusteilla. Naisten pyörämallien runko on matala, jonka ansiosta pyöräillessä voi käyttää myös hametta. Jos poljet city-ympäristön lisäksi myös maantiellä, valitse naisten sähköpyörä, joka on tyypiltään enemmän hybridipyörän kaltainen. Hybridipyörissä yhdistyvät maantiepyörien ja maastopyörien parhaat ominaisuudet. Sähköavustettu hybridipyörä onkin nappivalinta pitkille reiteille, jotka ovat täynnä mäkinousuja.

  Mistä löytyvät parhaat naisten sähköpyörät? Olipa mielessäsi sähköavusteinen pyörä cityyn tai pitkien etäisyyksien taittamiseen, Intersportista löydät varmasti etsimäsi. Meiltä löydät naisten hybridipyörät parhailta merkeiltä – valikoimasta löydät esimerkiksi korkealaatuiset Crescent -sähköpyörät naisille ja kotimaiset Helkama-sähköpyörät naisille. Valikoimasta löydät paljon erilaisia malleja sekä tyylikkään värivalikoiman. Tilaa naisten sähköpyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet pyöräilyyn: katso myös pyöräilykengät, pyöräilykypärät ja naisten pyöräilyvaatteet. Tervetuloa ostoksille! 

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.