Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiPyöräilyhanskat

Pyöräily on vauhtilajien klassikko, josta löytyy monta erilaista tyylilajia. Mastopyöräily, maantiepyöräily, BMX-pyöräily – tarjolla on monta hauskaa vaihtoehtoa, jotka kehittävät aerobisen kunnon lisäksi koko kropan lihaksistoa. Pyöräily on myös oivallinen tapa taittaa työmatkoja ja liikkua näppärästi lyhyitä etäisyyksiä kaupungissa. Olipa tyylilajisi mikä tahansa, pyöräily on hauskempaa oikeanlaisilla varusteilla. Hyvän polkupyörän ja pyöräilyvaatetuksen lisäksi pyöräilijän perusvarustukseen kuuluvat istuvat ja hengittävät pyöräilyvaatteet. Toimivaan pyöräilyvaatetukseen kuuluvat myös hyvät pyöräilyhanskat.

Pyöräilyhanskat auttavat suoriutumaan paremmin ja tekevät pyöräilystä turvallisempaa. Pyöräilyssä pienet kaatumiset ovat valitettava osa lajia. Pyörällä kaatuessa kädet ja varsinkin kädet joutuvat helposti ensimmäisenä tulilinjalle. Pyöräilyhanskat suojaavat kämmeniä ruhjeilta ja naarmuilta. Jos pyöräilet metsämaastossa, hanskat suojaavat myös tielle osuvilta oksilta. Pyöräilyhanskojen kämmenosat ovat nahkeat, joten tangosta saa usein tukevamman otteen hanskojen kanssa. Kun hankit vedenpitävät pyöräilyhanskat, otteesi ei lipsu sateisellakaan pyöräilysäällä. Hanskoista löytyy paljon erilaisia materiaali- ja mallivaihtoehtoja eri mieltymyksiin ja sääoloihin. Aktiivisen pyöräilyn harrastajan kannattaakin hankkia useammat erilaiset pyöräilyhanskat varustearsenaaliinsa.

Haluatko löytää hyvät pyöräilykäsineet? Intersportista löydät kaikki laadukkaat ja tyylikkäät pyöräilyhanskat naisille ja miehille. Olivatpa mielessäsi hanskat ilman sormenpäitä tai talvipyöräilyhanskat, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia kokoja ja värivaihtoehtoja. Oikean koon ja mallin valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa pyöräilyhanskat netistä helposti tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi, katso esimerkiksi polkupyörät, pyöräilykypärät, sähköpyörät ja pyöräilykengät.

Paljonko pyöräilyhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyöräilyhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyöräilyhanskat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Hybrid Weather Glove - pyöräilyhanskat, Craft Adv Subz All Weather Glove - pyöräilyhanskat ja adidas TRX GTX GLOVE - pyöräilyhanskat sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pyöräilyhanskat

3.95/5

Perustuu 38 arvosteluun