Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Päiväreput kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Päiväreput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Arete 14 Reppu - päiväreppu, Haglöfs Tight M - päiväreppu ja Halti Sandstorm 2 Pack päiväreppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Finch CT 20 reppu - päiväreppu, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko päiväreput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat päiväreput -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 62 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat päiväreput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Arete 14 Reppu - päiväreppu, Haglöfs Tight M - päiväreppu ja Halti Sandstorm 2 Pack päiväreppu sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: päiväreput

4.5/5

Perustuu 101 arvosteluun