Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Rinkat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Rinkat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Taiga 58 Recy - rinkka, McKINLEY Make II Ct 50w+10 Vario - rinkka ja McKINLEY Make Ii Ct 65+10 Vario - rinkka. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Edda Vt 38 Vario - rinkka, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 119.00 € - 429.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko rinkat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat rinkat -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat rinkat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Taiga 58 Recy - rinkka, McKINLEY Make II Ct 50w+10 Vario - rinkka ja McKINLEY Make Ii Ct 65+10 Vario - rinkka sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: rinkat

5/5

Perustuu 2 arvosteluun