Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätRinkat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Rinkat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Haglöfs Haglöfs Vyn 70L - rinkka, Halti Taiga 58 Recy - rinkka ja McKINLEY Make Ii Ct 60w+10 Vario - rinkka. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Haglöfs.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Edda Vt 38 Vario - rinkka, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 109.00 € - 429.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko rinkat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat rinkat -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat rinkat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Haglöfs Vyn 70L - rinkka, Halti Taiga 58 Recy - rinkka ja McKINLEY Make Ii Ct 60w+10 Vario - rinkka sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: rinkat

5/5

Perustuu 1 arvosteluun