Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellusreput ja rinkat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (86)
  86 / 86 tuotetta

  Vaellusreput ja rinkat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellusreput ja rinkat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Osprey Apogee - vaellusreppu, Haglöfs Siljan - vaellusreppu ja Osprey Transporter Panel - vaellusreppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Osprey.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Falcon CT18 reppu - vaellusreppu, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 429.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellusreput ja rinkat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaellusreput ja rinkat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 86 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellusreput ja rinkat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Osprey Apogee - vaellusreppu, Haglöfs Siljan - vaellusreppu ja Osprey Transporter Panel - vaellusreppu sekä suosituin merkki on Osprey.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellusreput ja rinkat

  4.38/5

  Perustuu 149 arvosteluun