Sisältöön

Vaellusreput ja rinkat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellusreput ja rinkat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Streetpack Recy Pack - vaellusreppu, CamelBak Octane 9l W juoksureppu - naisten vaellusreppu ja McKINLEY Skua VT 25 reppu - vaellusreppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Osprey Ultralight High Vis Raincover S - vaellusreppu, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 419.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellusreput ja rinkat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellusreput ja rinkat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 419.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 86 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellusreput ja rinkat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Streetpack Recy Pack - vaellusreppu, CamelBak Octane 9l W juoksureppu - naisten vaellusreppu ja McKINLEY Skua VT 25 reppu - vaellusreppu sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellusreput ja rinkat

4.5/5

Perustuu 107 arvosteluun