Sisältöön

Potkulaudat, lumipotkulaudat, temppupotkulaudat

Joko sinä olet kokeillut potkulautailua? Potkulautailu sopii temppuilusta ja vauhdista pitäville, jotka haluavat liikkua tehokkaasti ja hauskalla tavalla. Potkulaudalla liikkuminen ja kikkailu kehittää sekä aerobista kuntoa että jalkojen lihaksia. Laji sopii loistavasti sekä aikuisille että lapsille. Potkulautailutyylejä on erilaisia – ne voidaan luokitella pidempien matkojen taittamiseen ja temppuiluun. Koska käyttötarkoituksia on erilaisia, myös potkulautoja on erilaisia. Ennen kuin suuntaat ostoksille, kannattaakin tutustua erilaisiin potkulautatyyppeihin. Oikeanlaisella potkulaudalla otat lajista ilon irti turvallisesti.

Temppuilupotkulaudat ja matkojen taittoon tarkoitetut potkulaudat ovat pääsääntöisesti tarkoitettu aikuisille potkulautailun harrastajille. Temppupotkulauta on yleensä pienipyöräisempi ja rakenteeltaan sirompi sekä kevyempi. Temppupotkulaudan osat joutuvat erilaisissa hypyissä kovalle ja koetukselle, joten potkulaudan tulee kestävää ja laadukasta materiaalia. Isopyöräinen potkulauta on sen sijaan tarkoitettu pidempien matkojen taittamiseen. Matkojen taittoon tarkoitetut potkulaudat ovat myös rakenteeltaan jykevämpiä ja suurempia. Nykyisin on saatavilla myös moottoroituja sähköpotkulautoja sekä talvikäyttöön suunnattuja lumipotkulautoja. Lumipotkulauta on kuin tavallinen potkulauta suksilla.

Lasten potkulauta on erilainen kuin aikuisten potkulauta. Se on kooltaan pienempi ja helpommin hallittava. Lasten potkulaudat ovat tarkoitettu lähinnä lyhyiden matkojen taittamiseen ja leikkiin. Lasten potkulaudat ovat rakenteeltaan kevyempiä – ne eivät kestä hyppyjä tai temppuilua. Lapselle potkulautaa ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota potkulaudan laatuun ja säädettävyyteen. Tangon korkeutta pitää pystyä säätämään – muutoin potkulauta jää helposti turhan pieneksi, kun lapsi kasvaa pituutta. Potkulaudan hinta kielii usein laadusta – panosta siis turvallisuuden ja pitkän käyttöiän puitteissa hieman arvokkaampaan malliin.

Halutko löytää potkulaudan? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat potkulaudat lapsille ja aikuisille. Olipa mielessäsi temppupotkulauta tai isopyöräinen potkulauta matkojen taittoon, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät turvalliset ja luotettavat merkit, kuten Firefly-potkulaudat. Saatavilla on runsaasti tyylikkäitä värejä ja erilaisia tyylejä moneen makuun. Jos olet epävarma, millainen potkulauta sopii sinulle, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa potkulauta netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pidät rullailusta, tutustu myös muihin varusteisiin. Katso esimerkiksi skeittikypärät, suojat ja rullaluistimet.

Paljonko potkulaudat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat potkulaudat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.