Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Rullaluistimet

Rullaluistelu on vauhdikas laji, josta pitävät sekä aikuiset että juniorit. Rullaluistelussa pääsee nauttimaan vauhdin hurmasta sekä raikkaasta ulkoilmasta – lisäksi se kehittää tehokkaasti sekä aerobista kuntoa, koko kehon lihaksistoa että tasapainoa. Jotta rullaluistelu olisi mahdollisimman tehokasta, mukavaa ja turvallista, oikeanlaiset varusteet ovat ehdottoman tärkeät. Jokaisen rullailijan tärkein varuste ovat omaan jalkaan, maastoon ja luistelutyyliin sopivat rullaluistimet. Hyvät rullaluistimet jalassa luistelu on mutkatonta ja helppoa. Vääränlaiset rullaluistimet ovat sen sijaan turvallisuusriski sekä itselle että muille liikenteessä liikkuville.

Rullaluistimista löytyy runsaasti vaihtoehtoja – eroja on muun muassa renkaiden kovuudessa ja koossa. Myös rullaluistinten kenkäosat ja laakerit ovat erilaisia. Itselle sopivia rullaluistimia valitessa kannattaa arvioida oman rullailuharrastuksen laatua. Oletko satunnainen vai aktiivinen harrastaja? Pitkiä matkoja kovemmilla nopeuksilla luistelevan kannattaa valita isopyöräiset rullaluistimet, joiden renkaat ovat aavistuksen kovemmat. Aloittelijan tai muutoin lyhemmistä matkoista nauttivan rullaluistelijan kannattaa sen sijaan valita pehmeämmillä ja aavistuksen pienemmillä renkailla varustellut luistimet. Pehmeämmät renkaat tarjoavat enemmän kitkaa, joka parantaa luistinten hallittavuutta. Itselle sopivimmat rullaluistimet löydät parhaiten asiantuntevan myyjän avulla.

Rullaluistelu ei ole vain aikuisten harrastus, vaan myös monen juniorin suosikkilaji. Lapselle sopivia rullaluistimia etsiessä tulee kiinnittää huomioita erityisesti rullaluistinten tyyppiin sekä oikeaan kokoon. Vasta-alkajalle kannattaakin valita hieman pienemmillä ja pehmeämmillä renkailla varustellut luistimet, joiden vauhtia on helpompi säädellä. Rullaluistinten koko on yleensä oikea, kun valitaan normaalia kengänkokoa yksi koko suurempi. Lasten rullaluistimet tulee lisäksi olla aina varusteltu valmiiksi asennetulla jarrulla. Jos etsit rullaluistimia temppuiluun, kannattaa hankkia siihen erityisesti suunnatut temppurullaluistimet. Vasta-alkaja tai kokeneempi rullailija – myös asianmukaiset suojavarusteet ja kypärä ovat ehdoton hankinta rullailuun.

Haluatko löytää turvalliset ja tyylikkäät rullaluistimet? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat rullaluistimet eritasoisille rullailijoille. Olipa mielessäsi naisten rullaluistimet, miesten rullaluistimet tai lasten rullaluistimet, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme löydät aina parhaat merkit, kuten Firefly-rullaluistimet ja K2-rullaluistimet. Saatavilla on runsas kokovalikoima sekä rullaluistimiin tarvittavat varaosat, kuten laakerit ja jarrupalat. Juuri sinulle sopivimman mallin ja koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa rullaluistimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut tärkeät varusteet rullailuun – katso kypärät, suojat ja muut tarvikkeet rullaluisteluun.

Paljonko rullaluistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat rullaluistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat rullaluistimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat K2 Raider Pro Jr rullaluistimet, K2 Marlee Pro Jr rullaluistimet ja K2 MARLEE PRO - rullaluistimet sekä suosituin merkki on K2.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.