Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Salibandypallot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandypallot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Pallosetti - salibandypallo, Fat Pipe Salibandypallo ja Oxdog Rotor salibandypallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Rotor salibandypallo, jonka hinta on 1.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2.00 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko salibandypallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salibandypallot -kategorian tuotteet saat hintaan 1.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salibandypallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Pallosetti - salibandypallo, Fat Pipe Salibandypallo ja Oxdog Rotor salibandypallo sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.