Sisältöön

Squash kategoriat

Squash

Jos pidät intensiivisistä, kuntoa kohottavista ja haastavista pallopeleistä, squash voi olla uusi suosikkilajisi. Squash on tavallisesti kaksin pelattava mailapeli, jonka pelikenttänä toimii lattiasta, neljästä seinästä ja katosta. Pelialue on merkitty rajoilla, joita pallo ei saa ylittää. Pelatessa pallo tulee pysäyttää vain yhden lattiaponnahduksen jälkeen tai kokonaan ilman ponnahdusta. Se pelaaja, joka on lyönyt pallon sääntöjen mukaisesti etuseinää, voittaa pallon. Squash on suomessa suosittu laji – sitä pelataan runsaasti sekä harrastetasolla että kilpatasolla. Squash on myös suosittu kuntoilumuoto. Peli kehittääkin tehokkaasti aerobista kuntoa, koko kehon lihaksistoa sekä reaktionopeutta. Kun pelin säännöt ja perustekniikat ovat halussa, squashissa pääsee helposti alkuun aloittelijakin.

 

Squash ei vaadi valtavaa varustemäärää, mutta hyvät perusvarusteet tulee löytyä jokaiselta pelaajalta. Squashmaila kuuluu luonnollisesti pelaajan tärkeimpiin varusteisiin. Squashmaila muistuttaa perinteistä tennismailaa, mutta se on muodoltaan pisaramaisempi ja pidempi. Squashmailojen teknisissä ominaisuuksissa, ja aktiivipelaajille sekä aloittelijoille löytyykin yleensä omanlaisensa mailamallit. Mailan lisäksi squashkentälle tarvitaan myös useampi pallo. Squashpallot luokitellaan tavallisesti värikoodeilla, jotka kertovat pallojen nopeudesta. Jokainen squashpelaaja tarvitsee myös hyvin vaimennetut sisäpelikengät, jotka tarjoavat pitoa ja tukea nopeisiin käännöksiin ja hyppyihin. Koska squash on nopeatempoinen laji, jokaisen pelaajan on syytä varustautua myös hengittävällä ja kevyellä urheiluvaatetuksella. Tekniset materiaalit ovat hyvä valinta pelikentälle, sillä ne iholta erittyvää kostetta pitäen olon mukavana.

Mistä parhaat squashvarusteet? Intersportin suuresta valikoimasta löytyy kaikki tarvittava squashkentälle sekä aloittelijoille, että aktiivipelaajille. Olipa mielessäsi squashmaila tai hyvät sisäpelikengät squashiin, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät varusteet parhailta merkeiltä, kuten Wilson ja ASICS. Tilaa squashvarusteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sinulle sopivien varusteiden valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Huolellisesti valituilla varusteilla nautit suosikkilajistasi parhaalla tavalla!

Paljonko squash -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat squash -kategorian tuotteet saat hintaan 5.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat squash -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics ASICS Blade FF - Miesten sisäpelikenkä, Asics Blade FF W ja CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. sekä suosituin merkki on Asics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: squash

3.6/5

Perustuu 5 arvosteluun