Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Squashmailat
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Squashmaila

  Squash on tennistä muistuttava laji, joka sopii intensiivisten ja haastavien mailapelien ystäville. Squash on lajina monipuolinen, sillä se kehittää aerobista kutoa, koko kehon lihaksistoa, räjähtävyyttä sekä reaktionopeutta. Squashia voi pelata niin rennolla harrastetasolla kuin vaativammalla kilpatasollakin. Pelissä pääsee aloittelijakin helposti alkuun, kunhan pelin säännöt, perustekniikat ja varusteet ovat kunnossa. Mitä tulee varusteisiin, squashmaila on luonnollisesti jokaisen pelaajan tärkein varuste. Squashmaila muistuttaa perinteistä tennismailaa, mutta on muodoltaan pidempi ja pisaramaisempi. Squash-mailojen teknisissä ominaisuuksissa on eroja, jotka vaikuttavat esimerkiksi mailan tuntumaan ja lyöntinopeuteen.

  Squash-mailan valinta kannattaa tehdä huolellisesti, sillä oikeanlainen maila tukee omaa taitotasoa parhaalla tavalla. Squashmaila valitaankin aina oman taitotason mukaan. Tärkeimmät seikat, joita mailan valinnassa tulee huomioida, ovat mailan paino, jäykkyys ja painopiste. Hieman raskaammat mailat sopivat yleisesti aloittelijoille, sillä ne ovat yleensä vakaampia ja tarjoavat enemmän voimaa lyönteihin. Kevyemmät mailat ovat ihanteellisen ketteriä, mutta ne vaativat lyöjältä enemmän voimaa. Mitä tulee jäykkyyteen, joustavammat mailat ovat yleensä paras valinta aloittelijoille. Joustavammalla mailalla lyödessä voimantuotto on helpompaa, kun taas jäykempi maila tarjoaa paremman pallokontrollin. Painopiste on yleensä joko kehäpainotteinen, kahvapainotteinen tai tasainen. Tasapainoisempi maila sopii tavallisesti aloittelijalle, kun taas kehäpainotteinen maila palvelee paremmin harjaantuneempaa pelaajaa.

  Mistä parhaat squashmailat? Intersportin suuresta valikoimasta löydät korkealaatuiset squashmailat aloittelijoille ja kokeneemmille pelaajille. Tavoittelitpa maksimaalista voimatuottoa tai kontrolloituja lyöntejä, meiltä löydät juuri sinulle sopivan mailamallin. Valikoimasta löydät parhaat merkit, kuten huippulaadukkaat Wilson-squashmailat. Tilaa squashmaila netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sinulle sopivan mailan valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Muistathan hankkia myös muut varusteet suosikkiharrastukseesi? Katso esimerkiksi sisäpelikengät squashiin.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.