Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sisäpelikengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Sisäpelikengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Sisäpelikengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä, Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - miesten sisäpelikengät ja Asics Gel-Beyond MT 6 - naisten sisäpelikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Puma Jr Accelerate Turbo Ii, jonka hinta on 65.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko sisäpelikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä, Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - miesten sisäpelikengät ja Asics Gel-Beyond MT 6 - naisten sisäpelikengät sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sisäpelikengät

  4.43/5

  Perustuu 7 arvosteluun