Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Sisäpelikengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sisäpelikengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics Blade FF W, Asics ASICS Blade FF - Miesten sisäpelikenkä ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Vertigo urheilupohjallinen, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sisäpelikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Blade FF W, Asics ASICS Blade FF - Miesten sisäpelikenkä ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä sekä suosituin merkki on Asics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sisäpelikengät

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun