Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sulkapallo
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (75)
  75 / 75 tuotetta

  Sulkapallo kategoriat

  Sulkapallo

  Miltä kuulostaisi urheiluharrastus, joka kehittää aerobista kuntoa, koko kehon lihaksistoa ja koordinaatiokykyä? Sulkapallo on laji, jossa yhdistyvät nämä kaikki – lisäksi se on hauskaa, sosiaalista ja sopivan haastavaa. Sulkapallo on nopeatempoinen ja dynaaminen pallopeli, joka sopii hyvin esimerkiksi tenniksen ja squashin ystäville. Sulkapallossa pääsee helposti alkuun itsekin, minkä vuoksi peli sopii myös vasta-alkajille ja kaiken kuntoisille pelaajille. Sulkapallo sopii myös niille, jotka kaipaat kovempaa treeniä ja haastavampaa menoa. Harjaantuneemmalla tasolla pelaaminen tarjoaa jo huomattavasti monipuolisemman liikuntakokemuksen, sillä se vaatii parempaa intervallikestävyyttä, reaktionopeutta ja taitoa. Sulkapalloon ei tarvita valtavaa määrää varusteita, mutta hyvät perusvarusteet tekevät pelaamisesta turvallisempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa.

   

  Miten sulkapallokentälle tulee varustautua? Tärkeimmät varusteet lajiin ovat sulkapallomaila sekä varsinainen peliväline, eli sulkapallo. Sulkapallo on kevyt ja pieni pallo, johon on kiinnitetty joko muovisia tai aitoja sulkia. Laadukas muovinen sulkapallo sopii hyvin aloittelijoille, mutta harjaantuneempi pelaaja hyötyy enemmän luonnonsulista valmistetusta pallosta. Palloja löytyy myös erilaisissa nopeusluokissa, joista keskinopeat pallot ovat aloittelijoille sopivimpia. Sulkapallomailat tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista valitaan omaan taitotasoon, pelityyliin ja mieltymykseen sopivin malli. Itselle sopivaa sulkapallomailaa valitessa tulee pohtia mailan jäykkyyttä, painopistettä ja kuin materiaaliakin. Itselle sopivin maila löytyy parhaiten asiantuntevan myyjän avustuksella.

  Millaiset vaatteet sulkapalloon? Koska sulkapallo on vauhdikas laji, kevyet, hengittävät ja istuvat pelivaatteet ovat paras valinta sulkapallokentälle. Teknisestä kankaasta valmistettu t-paita ja urheilushortsit kuivuvat vikkelästi ja siirtävät iholta erittyvät kosteutta. Tekniset urheilualusvaatteet ja naisilla tukevat urheiluliivit ovat ehdoton osa toimivaa sulkapallovaatetusta. Sulkapalloon kuuluu runsaasti hyppyjä ja nopeita liikeratoja, joten tukevat ja tehokkaasti vaimennetut sisäpelikengät kuuluvat jokaisen sulkapalloilijan tärkeimpiin varusteisiin. Sulkapalloa pelataan suurimmaksi osaksi sisäkentillä, joten kenkien on hyvä olla vaaleapohjaiset.

  Oletko suuntaamassa sulkapallokentälle? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset varusteet ja vaatteet sulkapalloon aloittelijoille ja kokeneemmille pelaajille. Olipa mielessäsi sulkapallomaila tai hyvät sulkapallokengät, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löytyvät kaikki parhaat sulkapallomerkit, kuten Wilson, Tecnopro ja Yonex. Kun kaipaat apua sulkapallovarusteiden valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa vaatteet ja varusteet sulkapalloon netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös sulkapallomailoihin, sulkapalloihin ja sisäpelikenkiin.

  Paljonko sulkapallo -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat sulkapallo -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 75 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sulkapallo -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Ligra 7 M, Puma Accelerate Turbo Nitro Ii ja Asics GEL-BLAST 3 GS - lasten sisäpelikenkä sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sulkapallo

  4.29/5

  Perustuu 17 arvosteluun