Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Sulkapallot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sulkapallot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Yonex Mavis 350 - sulkapallo, Wilson Smashstar - sulkapallo ja Yonex LEAGUE 7 SULKAPALLO. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Yonex.

Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Smashstar - sulkapallo, jonka hinta on 13.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sulkapallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sulkapallot -kategorian tuotteet saat hintaan 13.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sulkapallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Yonex Mavis 350 - sulkapallo, Wilson Smashstar - sulkapallo ja Yonex LEAGUE 7 SULKAPALLO sekä suosituin merkki on Yonex.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.