Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETCrosstrainer

Crosstrainer tai stepperi on täydellinen väline tehokkaaseen aerobiseen treeniin, lämmittelyyn ja koko kehon lihasten kehittämiseen. Molemmat laitteet soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille treenaajille. Niiden vastusta on helppo säätää omaan kuntotasoon sopivaksi ja laitteen tasainen elliptinen liikerata ei rasita niveliä.

Crosstrainereista löytyy sekä etu- että takavetoisia vaihtoehtoja, joissa treenaajan liikerata on erilainen. Etuvetoisessa mallissa jalkojen liikerata tapahtuu pitkälti vaakatasossa, jolloin liikerata muistuttaa juoksuaskellusta. Takavetoisessa crosstrainerissa liike tapahtuu enemmän pystyasennossa, jolloin liikerata muistuttaa pyöräilyä. Stepperissä jalkojen liikerata on crosstraineria pystysuorempaa, sillä treenaaminen muistuttaa enemmän portaiden nousua. Itselle sopivin vaihtoehto kannattaa valita oman treenitavoitteen ja mieltymyksen mukaan.

Myös crosstrainerin vastuksissa on eroja – saatavilla on sekä sähkö- että kestomagneettisella vastuksilla varusteltuja malleja. Sähkömagneettivastuksen suuri etu on äärimmäisen tarkka säädettävyys. Kestomagneettivastuksella varustellut mallit ovat tavallisesti edullisempia, mutta säätömahdollisuudet eivät ole yhtä tarkat. Crosstrainereista löytyy lisäksi erilaisia harjoitteluohjelmia, joiden avulla teet treenaamisesta monipuolisempaa ja tavoitteellisempaa. Kun hankit crosstraineria, kiinnitä huomiota myös laitteen painoon: Paino kertoo usein laitteen koneiston laadusta – painavammat laitteet ovat yleensä kevytrakenteisia laitteita laadukkaampia, kestävämpiä ja tukevampia.

Kattavasta treenivälinevalikoimasta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia crosstrainereita ja steppereitä laadukkailta huippumerkeiltä, kuten Kettler ja Tunturi. Valikoimasta löytyy sekä etu- että takavetoisia vaihtoehtoja loistavilla säätöominaisuuksilla. Muista oikeanlainen vaatetus myös kotitreeneissä – tutustu treenipaitoihin, treenikenkiin ja treenitrikoihin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.