Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla nyt huippumerkkien tasarahalöytöjä alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

KATSO TASARAHALÖYDÖT

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nyrkkeilyhanskat
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Nyrkkeilyhanskat

  Nyrkkeilyhanskat ovat loistava apuväline monipuoliseen treeniin – ne ovat sekä nyrkkeilyn aktiivisen harrastajan että kuntonyrkkeilijän tärkein varuste. Nyrkkeily on tehokas treenimuoto, sillä laji kohottaa kuntoa ja helpottaa selän ja niskan alueen ongelmia. Nyrkkeily kehittää mainiosti myös ylä- ja keskivartalon lihaksia. Nyrkkeilyssä työtä ei tee pelkästään ylävartalo vaan myös jalkojen lihakset vahvistuvat. Valitsemalla itsellesi sopivat nyrkkeilyhanskat teet nyrkkeilytreenistä nautinnollisempaa ja turvallisempaa.

  Nyrkkeilyhanskoja valitessa tulee huomioida oma käyttötarkoitus. Saatavilla on säkkihanskoja, kuntonyrkkeilyhanskoja, kisaamisen harjoitteluun tarkoitettuja sparrihanskoja sekä otteluihin tarkoitettuja hanskoja. Sparri- ja otteluhanskoja valitessa tulee kiinnittää erityistä huomioita hanskojen materiaaliin, malliin ja paksuuteen – niiden valinnassa kannattaa yleensä turvautua asiantuntevan myyjän neuvoihin.

  Säkkihanskat on nimensä mukaisesti suunniteltu nyrkkeilysäkin kanssa treenaamiseen. Säkkihanskat ovat otteluhanskoja pehmustetummat ja tukevammat. Kuntonyrkkeilyhanskojen tulee myös olla erityisen suojaavat ja pehmustetut. Kuntonyrkkeilyhanskojen peukalo-osan tulee olla kiinnitetty tukevasti niin, ettei se pääse vääntymään iskujen aikana. Hanskojen ranneosan tulee olla riittävän tukeva ja rystysten alue erityisen pehmustettu.

  Suuresta treenivälinevalikoimastamme löydät paljon erilaisia nyrkkeilyhanskoja erilaisille nyrkkeilyn harrastajille. Saatavilla on myös suuri kokovalikoima ja erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Omaa kokoa valitessa tulee huomioida, että nyrkkeilyhanskojen koot jaotellaan niiden painon mukaan brittiläisen mittayksikön, unssin, mukaan. Yleisesti nyrkkeilyhanskojen koot vaihtelevat 8-18 unssin välillä. Mitä suurempi unssimäärä, sitä suojaavammat hanskat yleensä ovat. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivat nyrkkeilyhanskat, tutustu myös treenipaitoihin, treenihousuihin ja treenikenkiin.

  Paljonko nyrkkeilyhanskat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat nyrkkeilyhanskat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nyrkkeilyhanskat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Säkki/nyrkkeilyhanskat, Energetics Nahkaiset nyrkkeilyhanskat ja Energetics Nyrkkeilyhanskat PU TN sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.