Sisältöön

Treenivaatteet kategoriat

Treenivaatteet naisille

Tyylikkäät ja toimivat treenivaatteet tekevät harjoittelusta hauskempaa! Kun treenivaatteet tuntuvat ja näyttävät hyvältä, pysyt motivoituneena ja suoriudut vieläkin paremmin. Treenivaatteissa erityisesti materiaali on avainroolissa: tekninen materiaali varmistaa, että olosi pysyy raikkaana ja mukavana tiukankin suorituksen ajan. Tekninen materiaali siirtää kosteutta pois iholta ja kuivuu luonnonkuituja huomattavasti nopeammin. Teknisen materiaalin lisäksi treenivaatteiden tulee olla oikean kokoisia ja istua mukavasti. Liian raskaat treenivaatteet tai kiristävät saumat hankaloittavat liikeratoja, jolloin on vaikea keskittyä ja antaa parastaan. Sen sijaan hyvin istuvat ja mukavat treenivaatteet antavat itsevarmuutta ja auttavat kohdistamaan liikkeet oikein. Tyylikkäistä treenivaatteista saat lisäksi hyvän mielen ja lisää energiaa suorituksiin.

Mitkä naisten treenivaatteet ovat tärkeimmät? Kun haussa ovat oleellisimmat treenivaatteet naisille, kannattaa pohtia asua kerros kerrallaan – iholta aloittaen. Tärkeimmät treenivaatteet naisille ovat hyvät urheiluliivit ja tekniset alushousut. Urheiluliivit tukevat ja tekniset alusvaatteet siirtävät iholta erittyvän kosteuden kohti ylempiä vaatekerroksia. Hyvät tekniset trikoot ovat myös ehdoton hankinta jokaiselle salimimmille. Hyvät treenitrikoot ovat kuin toinen iho – ne ovat kevyet, mutta miellyttävän tukevat. Hyvä treenitoppi tai treenipaita kuuluu myös jokaisen treenaavan naisen varustearsenaaliin. Treenitoppi voi oman maun mukaan olla joko napakasti istuva tai miellyttävän väljä ja ilmava. Pitkähihainen treenipaita on oivallinen hankinta ajatellen viileämpiä säitä ja ulkona treenaamista.

Mistä löytyvät hyvät treenivaatteet naisille? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäimmät salivaatteet naisille eri tyylimieltymyksiin ja lajeihin. Olipa mielessäsi laadukkaat urheiluliivit tai tyylikäs treenitoppi, meiltä löydät kaikki odotetuimmat uutuudet ja klassiset kestosuosikit. Löydät meiltä parhaat brändit, kuten adidas-treenivaatteet ja Nike-treenivaatteet. Valikoimasta löydät runsaasti värivalikoimaa ja eri vartalotyypeille kauniisti istuvat leikkaukset. Jos tarvitset apua oikean mallin, koon tai istuvuuden valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa naisten treenivaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos treeni on sinun juttusi, hanki myös muut tärkeät varusteet lajiisi. Katso esimerkiksi treenikengät, treenivarusteet ja treenikassit ja -laukut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.