Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenitakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Treenitakit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenitakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat New Balance Impact Run Water Defy Jacket W - treenitakki, New Balance Printed Impact Run Light Pack W - treenitakki ja New Balance Core Run Jacket W - treenitakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on New Balance.

  Edullisin tuote kategoriassa on adidas Essentials Warm-up Slim 3S Track Jacket W - treenitakki, jonka hinta on 60.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 75.00 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat treenitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenitakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance Impact Run Water Defy Jacket W - treenitakki, New Balance Printed Impact Run Light Pack W - treenitakki ja New Balance Core Run Jacket W - treenitakki sekä suosituin merkki on New Balance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenitakit

  3.75/5

  Perustuu 8 arvosteluun