Sisältöön

Treenitakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treenitakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas G Train Essentials 3-Stripes Hooded Training Track Top Jr - treenitakki, Craft ADV Nordic Training Speed Jacket W - treenitakki ja Under Armour Sportstyle Tricot Jacket. - treenitakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Rory II W - treenitakki, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treenitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treenitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treenitakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas G Train Essentials 3-Stripes Hooded Training Track Top Jr - treenitakki, Craft ADV Nordic Training Speed Jacket W - treenitakki ja Under Armour Sportstyle Tricot Jacket. - treenitakki sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treenitakit

4.2/5

Perustuu 20 arvosteluun