Sisältöön
Vielä tänään! -30 % lisäalennus. Vielä tänään! -30 % lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla CYBER30.

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla CYBER30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin CYBER30. Etu on voimassa 28.11.2023 asti.

CYBER MONDAY -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 28.11. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Hulavanne

Oletko testannut jo huippusuosittua painollista hulavannetta? Hularengas on lisäpainoilla varusteltu hulavanne, jota pyöritetään lantion ympärillä. Kuntoiluun tarkoitettu hulavanne on kaikkea muuta kuin pelkkä lasten lelu. Vannetreeni on erittäin tehokas tapa kiinteyttää keskivartaloa sekä treenata syviä vatsa- ja selkälihaksia. Lisäksi se on helppoa ja hauskaa!

Hulavanteen avulla tehtävä harjoittelu soveltuu hyvin painonpudotukseen ja vyötärön kaventamiseen. Hularenkaita löytyy useita eri painoisia, joten voit helposti valita omalle kuntotasollesi sopivan vanteen. Harjoittelu kannattaa aloittaa pienemmällä painolla. Kun hulavanteen pyörittäminen alkaa tuntua kevyeltä, on aika siirtyä raskaampaan vanteeseen. Hulavanne painolla on myös erittäin helppo purkaa osiin ja koota, sillä vanne koostuu kuudesta toisiinsa näppärästi kiinnitettävistä palasesta. Voit siis pakata hulavanteen kätevästi mukaan vaikkapa mökkireissulle!

Hulavanteen pyörittämisellä on todettu olevan positiivisia terveysvaikutuksia. Lisäpainoilla varusteltu hulavanne kuluttaa kaloreita, polttaa rasvaa sekä kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Vain 10 minuutin päivittäisellä vannetreenillä on saatu aikaan loistavia tuloksia ja vyötäröltä on lähtenyt useita senttejä. Hulavanteen tehokkuus perustuu keskivartalon lihasten aktivoimiseen. Vanteen pyörittäminen pureekin erityisesti syviin vatsa- ja selkälihaksiin, sekä reisi- ja pakaralihaksiin.

Kuntoiluun tarkoitettu hularengas on erittäin tehokas ja hauska lisä keskivartalotreeniin, ja tuo virkistävää vaihtelua harjoittelurutiiniin. Vannetta voi käyttää paljon muuhunkin kuin pelkästään lantiolla pyörittämiseen. Hulavanne painolla on erinomainen apuväline muun muassa tasapainoharjoitteluun, venyttelyyn, sekä käsivarsien ja jalkojen lihasten vahvistamiseen. Vain taivas on rajana hulavanteen hyödyntämisessä perustreenin tukena.

Jos kaipaat hauskaa vaihtoehtoista liikuntamuotoa, hulavanne painolla on sinulle täydellinen valinta. Vie keskivartalotreenisi uudelle tasolle ja tilaa itsellesi hulavanne helposti netistä, tai tutustu valikoimaamme lähimmässä Intersport liikkeessä. Katso myös muut laadukkaat harjoittelusi tueksi, treenivarusteemme kuten treenikassit ja -laukut, treenikellot ja -mittarit, sekä urheilutuet.

Paljonko hulavanteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hulavanteet -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hulavanteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Hula Hoop 2lbs painovanne - hulavanne, Energetics Hula Hoop 3lbs painovanne - hulavanne ja Energetics Hula Hoop 5lbs painovanne - hulavanne sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hulavanteet

4.6/5

Perustuu 20 arvosteluun