Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTreenikellot ja -mittarit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenikellot ja -mittarit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta

  Treenikellot ja -mittarit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenikellot ja -mittarit ja muut Treeni-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Treenikellot ja -mittarit verkkokaupassamme ovat Polar Vantage M sykemittari - rannesykemittari, Polar Vantage M2 - rannesykemittari ja Polar Ignite sykemittari - rannesykemittari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

  Edullisin tuote kategoriassa on Polar Ranneke Ignite normaali - mittariranneke, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 549.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenikellot ja -mittarit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Treenikellot ja -mittarit-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 549.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenikellot ja -mittarit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Vantage M sykemittari - rannesykemittari, Polar Vantage M2 - rannesykemittari ja Polar Ignite sykemittari - rannesykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenikellot ja -mittarit

  4.38/5

  Perustuu 40 arvosteluun