Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenikellot ja -mittarit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (49)
  49 / 49 tuotetta

  Treenikellot ja -mittarit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenikellot ja -mittarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Garmin Fenix 7 Sapphire Solar - gps-laitteet, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar - gps-laitteet ja Garmin epix (Gen 2) - gps-laitteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Garmin.

  Edullisin tuote kategoriassa on Polar Ranneke Grit X Fkm - mittariranneke, jonka hinta on 10.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 1049.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenikellot ja -mittarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat treenikellot ja -mittarit -kategorian tuotteet saat hintaan 10.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 49 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenikellot ja -mittarit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Garmin Fenix 7 Sapphire Solar - gps-laitteet, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar - gps-laitteet ja Garmin epix (Gen 2) - gps-laitteet sekä suosituin merkki on Garmin.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenikellot ja -mittarit

  4.33/5

  Perustuu 45 arvosteluun