Sisältöön

Treenikellot ja -mittarit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treenikellot ja -mittarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Polar Pacer Pro - rannesykemittari, Polar Vantage V3 - rannesykemittari ja Polar Verity Sense OHR sykesensori - sykemittari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

Edullisin tuote kategoriassa on Polar PRO tekstiilivyö - sykevyö, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 37.90 € - 1049.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treenikellot ja -mittarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treenikellot ja -mittarit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treenikellot ja -mittarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Pacer Pro - rannesykemittari, Polar Vantage V3 - rannesykemittari ja Polar Verity Sense OHR sykesensori - sykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treenikellot ja -mittarit

4.88/5

Perustuu 8 arvosteluun