Sisältöön

Kahvakuula

Kahvakuula on täydellinen treeniväline huipputehokkaaseen koti- ja kuntosalitreeniin. Kuulalla on mahdollista treenata monipuolisesti sekä aerobista kuntoa että lihaskuntoa. Kahvakuulalla voit treenata joko kohdennetusti pienempiä lihasryhmiä tai tehdä koko kroppaa kuormittavia kahvakuulaliikkeitä, jotka kehittävät samanaikaisesti monia suuria lihasryhmiä. Kun välineet ja tekniikka ovat kunnossa, kahvakuulatreeni on turvallinen ja tehokas kuntoilumuoto niin kokeneemmalle treenaajalle kuin aloittelijallekin.

Kahvakuulia löytyy runsaasti erikokoisia. Itselle sopivaa kahvakuulaa valitessa kannattaa arvioida omaa voimatasoa ja osaamistasoa. Liian suurella ja painavalla kahvakuulalla harjoitellessa tekniikka saattaa kärsiä, jolloin loukkaantumisen ja rasituksen riski kasvaa. Liian pienellä ja kevyellä kahvakuulalla harjoittelu saattaa sen sijaan olla tehotonta. Nyrkkisääntönä kahvakuulatreenit kannattaa aloittaa hieman kevyemmällä kuulalla. Kun tekniikka on hallussa ja oma voimataso kehittynyt, voi siirtyä rohkeasti painavampien kuulien pariin. Riittävän painavalla kahvakuulalla liikkeet kohdistuvat oikeisiin lihaksiin ja lihakset kehittyvät tehokkaammin.

Monipuolisessa kahvakuulatreenissä tehdään erilaisia liikkeitä, minkä vuoksi kannattaa hankkia sekä kevyempi että painavampi kahvakuula.

Koon lisäksi myös kahvakuulien materiaaleista ja kahvan muotoilusta löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Kahvakuulia on tarjolla sekä valuraudasta, neopreenista että vinyylistä valmistettuina versioina. Se, millaisen materiaalin valitset, riippuu pitkälti omasta mieltymyksestäsi ja harjoitteluympäristöstäsi. Jos treenaat esimerkiksi kotona, pehmeämpi neopreeni- tai vinyylikahvakuula on usein turvallisempi vaihtoehto, sillä rautainen kahvakuula saattaa kolhia lattiaa ja muita kodin pintoja. Mikäli treenaat mieluiten ulkosalla, voit huoletta käyttää valurautaista kahvakuulaa.

Kahvakuulan kädensija voi olla muodoltaan kulmikkaampi tai pehmeämpi – valitse aina sellainen kahvakuula, joka tuntuu luontevalta ja tukevalta omaan käteen.

Suuresta treenivälinevalikoimastamme löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sekä harjaantuneemmille että aloitteleville kahvakuulatreenareille. Löydät meiltä kattavan valikoiman eripainoisia kahvakuulia, erilaisia värivaihtoehtoja. Jos nautit tehokkaasta kotitreenistä, tutustu myös jumppapalloihin, jumppakuminauhoihin ja foam rollereihin.

Paljonko kahvakuulat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kahvakuulat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kahvakuulat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics 16kg Soft kahvakuula, Energetics 4kg Soft - kahvakuula ja Energetics 6kg Soft - kahvakuula sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kahvakuulat

4.43/5

Perustuu 7 arvosteluun