Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jumppakuminauhat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (39)
  39 / 39 tuotetta
  keskiviikko
  4 väriä
  Energetics
  Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha
  9,90 €
  6,90 €
  30 pv alin hinta: 6,90 €
  keskiviikko
  3 väriä
  Energetics
  Fysionauha 175cm x 145mm - jumppakuminauha
  7,90 €
  5,90 €
  30 pv alin hinta: 5,90 €
   
  Casall
  Mini Band Light lyhyt vastuskuminauha - jumppakuminauha
  29,90 €
  27,90 €
  30 pv alin hinta: 27,90 €
   
  Casall
  Mini Band Hard lyhyt vastuskuminauha - jumppakuminauha
  29,90 €
  27,90 €
  30 pv alin hinta: 27,90 €
  keskiviikko
  1 väri
  Energetics
  Mini 1.0 voimanauhasetti - jumppakuminauha
  9,90 €
  5,90 €
  30 pv alin hinta: 5,90 €
  keskiviikko
  1 väri
  Energetics
  Mini Comfort X-Lite voimanauha - jumppakuminauha
  7,90 €
  4,90 €
  30 pv alin hinta: 7,90 €

  Jumppakuminauha

  Jumppakuminauha on simppeli mutta monipuolinen treeniväline. Jumppakuminauha tai vastuskuminauha sujahtaa kätevästi pieneenkin tilaan – sen avulla voit tehdä tehokkaan treeniin missä ja milloin tahansa. Kuminauha tarjoaa napakan vastuksen, jota on helppo säätää omaan tasoon ja treenifiilikseen sopivaksi. Jumppakuminauhaliikkeillä vahvistat ja venytät tehokkaasti suurimpia lihasryhmiä, kuten pakaralihasta, reisiä, ojentajia ja hauislihaksia. Jumppakuminauhalla harjoitat turvallisesti myös kehon pienempiä lihaksia, kuten ranteiden ja polvien tukilihaksia.

  Jumppa- ja vastuskuminauhoista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Vastuskumi on umpinainen, suurta kumilenkkiä muistuttava väline, jonka vastusta voit säätää kiristämällä tai löysäämällä lenkin useammalle kierrokselle jalkojen tai käsien ympärille. Saatavilla on myös aukinaisia kuminauhoja, eli jumppakuminauhoja. Ohuemmat ja muodoltaan litteät jumppakuminauhat soveltuvat parhaiten pienempien lihasten treenaamiseen ja venytyksiin. Niiden vastus ei ole yhtä kova kuin umpinaisissa vastuskuminauhoissa, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi leuanvetojen ja jalkaliikkeiden tueksi. Jumppakuminauhoista löytyy myös kahvallisia versioita, jotka sopivat eritysesti napakkaan ylävartalon treeniin. Paksummat ja muodoltaan putkimaiset kahvakuminauhat ovat pääsääntöisesti vahvempia ja soveltuvat paremmin suurempien lihasten treenaamiseen. Suuresta treenivälinevalikoimasta löydät paljon erilaisia vastus- ja jumppakuminauhoja monipuoliseen treenaamiseen. Kuminauhoista on saatavilla myös erilaisia jäykkyyksiä, jotka on luokiteltu erilaisten värikoodien mukaan. Kattavasta valikoimastamme löydät kestävät ja laadukkaat merkit, kuten Energetics sekä Casall. Jos haluat treenata tehokkaasti myös kuntosalin ulkopuolella, tutustu kahvakuuliin, kuntopalloihin ja painoihin.

  Paljonko jumppakuminauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jumppakuminauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jumppakuminauhat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha, Energetics Fysionauha 175cm x 145mm - jumppakuminauha ja Gymstick Mini Band light/apricot - jumppakuminauha sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jumppakuminauhat

  4.33/5

  Perustuu 12 arvosteluun