Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Kyynärpäätuet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kyynärpäätuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David 6500 käsivarsisuoja - kyynärpäätuki, Mc David 486 tenniskyynärpäätuki ja Mc David 8837 Elite kompressiohihat - kyynärpäätuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 486 tenniskyynärpäätuki, jonka hinta on 23.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kyynärpäätuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet saat hintaan 23.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kyynärpäätuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 6500 käsivarsisuoja - kyynärpäätuki, Mc David 486 tenniskyynärpäätuki ja Mc David 8837 Elite kompressiohihat - kyynärpäätuki sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.