Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kyynärpäätuet
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Kyynärpäätuet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kyynärpäätuet ja muut Urheilutuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Kyynärpäätuet verkkokaupassamme ovat Mueller 414 kyynärpää tuki neopreeni - kyynärpäätuki, Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki ja Mc David 6500 käsivarsisuoja - kyynärpäätuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mueller.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki, jonka hinta on 22.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 29.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kyynärpäätuet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kyynärpäätuet-kategorian tuotteet saat hintaan 22.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kyynärpäätuet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mueller 414 kyynärpää tuki neopreeni - kyynärpäätuki, Mc David 481R neopreenikyynärtuki - kyynärpäätuki ja Mc David 6500 käsivarsisuoja - kyynärpäätuki sekä suosituin merkki on Mueller.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.