Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polvituet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Polvituet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Polvituet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David 401 neopreenipolvituki, Mc David 402 neopreenipolvituki aukolla ja Mc David 414 polven tukiremmi - polvituki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 510 elastinen polvilämmitin - polvituki, jonka hinta on 17.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 159.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko polvituet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat polvituet -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat polvituet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 401 neopreenipolvituki, Mc David 402 neopreenipolvituki aukolla ja Mc David 414 polven tukiremmi - polvituki sekä suosituin merkki on Mc David.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: polvituet

  3.8/5

  Perustuu 5 arvosteluun