Sisältöön

Polvituet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Polvituet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David 422 polvituki kiskollinen, OS1st KS7 Performance Knee Sleeve - polvituki ja Mc David 5125 kompressio polvituki geelillä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 401 neopreenipolvituki, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko polvituet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polvituet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polvituet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 422 polvituki kiskollinen, OS1st KS7 Performance Knee Sleeve - polvituki ja Mc David 5125 kompressio polvituki geelillä sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: polvituet

4/5

Perustuu 6 arvosteluun