Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPolvituet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Polvituet
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Polvituet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Polvituet ja muut Urheilutuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Polvituet verkkokaupassamme ovat Mc David 401 neopreenipolvituki, Mc David 402 neopreenipolvituki aukolla ja Mc David 414 polven tukiremmi - polvituki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 414 polven tukiremmi - polvituki, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko polvituet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Polvituet-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat polvituet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 401 neopreenipolvituki, Mc David 402 neopreenipolvituki aukolla ja Mc David 414 polven tukiremmi - polvituki sekä suosituin merkki on Mc David.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.