Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Rannetuet
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Rannetuet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Rannetuet ja muut Urheilutuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Rannetuet verkkokaupassamme ovat Mc David 454 rannetuki lastalla, Mc David 513 rannetuki lastalla ja Mc David Wrist Support with strap 455 - rannetuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 513 rannetuki lastalla, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 26.90 € - 29.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko rannetuet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Rannetuet-kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat rannetuet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David 454 rannetuki lastalla, Mc David 513 rannetuki lastalla ja Mc David Wrist Support with strap 455 - rannetuki sekä suosituin merkki on Mc David.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.