Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Avantouinti

Avantouinti kategoriat

Avantouinti kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Avantouinti-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Speedo Medley Logo Medalist 1PC W - uimapuku, Firefly Waves Sia W - uimapuku ja Speedo Watershort Essentials 16" M - uimashortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Speedo.

Edullisin tuote kategoriassa on Etirel Antonia Bikini Ao W - bikinit, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 94.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko avantouinti -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat avantouinti -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 94.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 165 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat avantouinti -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Speedo Medley Logo Medalist 1PC W - uimapuku, Firefly Waves Sia W - uimapuku ja Speedo Watershort Essentials 16" M - uimashortsit sekä suosituin merkki on Speedo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: avantouinti

4.26/5

Perustuu 76 arvosteluun