Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiAvantouinti kategoriat

Avantouinti kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Avantouinti-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Speedo Medley Logo Aquashort M - uimahousut, Speedo Medley Logo Medalist 1PC W - uimapuku ja Speedo Medley Logo Medalist Jr. - uimapuku. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Speedo.

Edullisin tuote kategoriassa on Firefly Kevin B uimashortsit, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko avantouinti -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat avantouinti -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 142 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat avantouinti -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Speedo Medley Logo Aquashort M - uimahousut, Speedo Medley Logo Medalist 1PC W - uimapuku ja Speedo Medley Logo Medalist Jr. - uimapuku sekä suosituin merkki on Speedo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: avantouinti

4.3/5

Perustuu 53 arvosteluun