Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Käsineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (108)
  108 / 108 tuotetta

  Käsineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Käsineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Masseli käsineet, Craft Core Essence Thermal Glove 2 ja Craft Core Insulate Glove. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magic Gloves Sr, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko käsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat käsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 108 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat käsineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Masseli käsineet, Craft Core Essence Thermal Glove 2 ja Craft Core Insulate Glove sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: käsineet

  4.31/5

  Perustuu 124 arvosteluun