Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset



Käsineet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Käsineet
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Käsineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Käsineet ja muut Asusteet ulkoiluun-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Käsineet verkkokaupassamme ovat Salomon Bonatti Wp Mitten U, Halti Kunnar Gloves Jr ja Halti Kunnar Gloves M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magic Gloves 3pr Jr, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 139.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko käsineet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Käsineet-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat käsineet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Bonatti Wp Mitten U, Halti Kunnar Gloves Jr ja Halti Kunnar Gloves M sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: käsineet

  4.09/5

  Perustuu 65 arvosteluun