Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Ulkoilupäähineet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilupäähineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fjällräven 1960 Logo Hat, Kari Traa Tikse Headband ja McKINLEY Martina Headband. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fjällräven.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Rib Sr Beanie, jonka hinta on 6.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.00 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko ulkoilupäähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ulkoilupäähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 6.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 187 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ulkoilupäähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven 1960 Logo Hat, Kari Traa Tikse Headband ja McKINLEY Martina Headband sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: ulkoilupäähineet

4.38/5

Perustuu 188 arvosteluun