Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Ulkoilupäähineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (121)
  121 / 121 tuotetta

  Ulkoilupäähineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilupäähineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Superyellow Arctos Beanie, Superyellow Polar Jr ja Haglöfs Lava Beanie. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Superyellow.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Eon II Beanie Jr, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 64.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko ulkoilupäähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat ulkoilupäähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 117 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ulkoilupäähineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Superyellow Arctos Beanie, Superyellow Polar Jr ja Haglöfs Lava Beanie sekä suosituin merkki on Superyellow.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: ulkoilupäähineet

  4.39/5

  Perustuu 161 arvosteluun