Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sadetakit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Sadetakit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Sadetakit ja muut Ulkoiluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Sadetakit verkkokaupassamme ovat Pearl Izumi Pro Barrier Jacket M - miesten sadetakki, Pearl Izumi Pro Barrier Jacket W - naisten sadetakki ja McKINLEY Jackie II Rain Jacket W - naisten sadetakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Pearl Izumi.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Jackie II Rain Jacket W - naisten sadetakki, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 240.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko sadetakit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Sadetakit-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 240.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sadetakit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi Pro Barrier Jacket M - miesten sadetakki, Pearl Izumi Pro Barrier Jacket W - naisten sadetakki ja McKINLEY Jackie II Rain Jacket W - naisten sadetakki sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sadetakit

  4.59/5

  Perustuu 27 arvosteluun