Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Nauti vaeltamisesta enemmän vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Vaellussandaalit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussandaalit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Viking Adventure JR Sandaali - vaellussandaalit, McKINLEY Kaluga sandaalit - vaellussandaalit ja Viking Adventure lasten sandaali - vaellussandaalit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Viking.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Reece II Jr - vaellussandaalit, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 20.00 € - 135.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellussandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellussandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 135.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellussandaalit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Viking Adventure JR Sandaali - vaellussandaalit, McKINLEY Kaluga sandaalit - vaellussandaalit ja Viking Adventure lasten sandaali - vaellussandaalit sekä suosituin merkki on Viking.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellussandaalit

4.41/5

Perustuu 27 arvosteluun