Sisältöön

Nauti vaeltamisesta enemmän vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Vaellussandaalit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussandaalit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Kaluga sandaalit - vaellussandaalit, McKINLEY Tarriko III Jr - vaellussandaalit ja Viking Tur JR - vaellussandaalit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Reece II Jr - vaellussandaalit, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 135.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellussandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellussandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 135.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellussandaalit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Kaluga sandaalit - vaellussandaalit, McKINLEY Tarriko III Jr - vaellussandaalit ja Viking Tur JR - vaellussandaalit sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellussandaalit

4.29/5

Perustuu 21 arvosteluun