Sisältöön

Makuualustat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Makuualustat
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Makuualustat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Makuualustat ja muut Vaellusvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Makuualustat verkkokaupassamme ovat Halti Hikelite Std - makuualusta ja retkisänky, McKINLEY Trekker SI 38 makuualusta - makuualusta ja retkisänky ja Halti Shapemat recycled makuualusta - makuualusta ja retkisänky. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Trail SI 25 makuualusta. - makuualusta ja retkisänky, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko makuualustat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Makuualustat-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat makuualustat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Hikelite Std - makuualusta ja retkisänky, McKINLEY Trekker SI 38 makuualusta - makuualusta ja retkisänky ja Halti Shapemat recycled makuualusta - makuualusta ja retkisänky sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: makuualustat

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun