Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Makuualustat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Makuualustat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Makuualustat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Rab Exosphere 3.5 Regular - makuualusta, McKINLEY Trail SI 25 - makuualusta ja McKINLEY Trekker SI 38 - makuualusta. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Rab.

  Edullisin tuote kategoriassa on Halti Hikelite Std - makuualusta, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 249.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko makuualustat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat makuualustat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat makuualustat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rab Exosphere 3.5 Regular - makuualusta, McKINLEY Trail SI 25 - makuualusta ja McKINLEY Trekker SI 38 - makuualusta sekä suosituin merkki on Rab.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: makuualustat

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun