Sisältöön

Miesten kevättakit

Miesten kevättakit huippumerkeiltä, kuten Helly Hansen, Haglöfs tai Halti. ✓ Valikoimastamme löydät eri pituiset kevättakit miehille niin ulkoiluun, vapaa-aikaan kuin urheiluun.

Helly Hansen miesten kevättakki miehen päällä.

Miesten kevättakit

Ilmojen lämmetessä pakkasten jälkeen on aika vaihtaa raskas talvitakki kevyempään ja ohuempaan kevättakkiin. Suomessa kevään säät ovat yleensä vaihtelevia ja viileitä, joten kevättakiksi kannattaa valita riittävän lämmin ja säänkestävä malli.

Millainen kevättakki miehille sopii sinulle?

Kevättakeissa miehille on runsaasti vaihtoehtoja, joten suosikkisi voit valita mieltymyksien ja käyttötarkoituksen mukaan. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon Suomen vaihtelevat sääolosuhteet – tarvitseeko takin olla vedenpitävä tai onko tarvetta esimerkiksi hupulle sekä usealle eri taskulle? Kurkkaa kaikki miesten takit, jos et löytänyt vielä suosikkiasi.

Voisiko nämä olla avuksi valintaan?

  • Miesten kevytuntuvatakit – täydellinen valinta kylmiin kevätiltoihin, kun tarvitsee suojautua viileältä ilmalta. "Untsikka" on siitä kiva, että se soveltuu myös leudompiin keleihin, ja mukautuukin hyvin kantajansa lämpötilan mukaan. Takin paksuus on myös yksi ratkaiseva tekijä ostopäätöstä tehtäessä.
  • Miesten kuoritakit – Vedenpitävyys on taattua, kun valitset laadukkaan kuoritakin. Mitä korkeampi vesipilari takissa on, sitä paremmin se kestää vettä ja pienellä alueelle kohdistuvaa vedenpainetta.

Kevättakit miehille kattavasta valikoimasta – suosikkeja on monia!

Tyylikkäitä ja ajattomia klassikoita löytyy myös tuulitakeista. Monipuolisesta valikoimastamme löydät varmasti sopivan mallin, etsitpä sitten kevyempää tai lämpimpää kevättakkia. Päivitä tyylisi sesonkiin huippumerkin uutuuksilla! 

Kurkkaa myös nämä kategoriat, jotka sopivat täydellisesti valitsemasi kevättakin kanssa:

Paljonko miesten kevättakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten kevättakit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten kevättakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Natrix Softshell Hood Men - kevättakki, Haglöfs Morän Softshell Hood Men - kevättakki ja Dahlie Jacket Challenge 2.0 M - kevättakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten kevättakit

4.23/5

Perustuu 35 arvosteluun