Sisältöön

Naisten pitopohjakengät

Naisten pitopohjakengät

Etkö malta odottaa, että pääset kävelylle kauniiseen talviseen maisemaan? Hyvien naisten pitopohjakenkien ansiosta voit kulkea turvallisesti säässä kuin säässä. Laadukas kävelykenkä ei petä tiukankaan paikan tullen, ja monet naisten pitopohjakengät soveltuvat erinomaisesti pehmeälle lumelle. Myös kaupungissa kävely on erittäin mukavaa, sillä laadukkaat kävelykengät pitävät tehokkaasti myös kovalla alustalla, kuten maantiellä tai jäisellä asfalttipinnalla. Voimakkaan vaimennuksen ansiosta askel on pehmeä ja hyvä vaimennus ehkäisee ikäviä kantapään, päkiän, sekä jalkaterän vaivoja.

Laadukkaat naisten pitopohjakengät ovat paras lenkkikaveri talvisella säällä. Edistyksellisen teknologian ansiosta askel ei horju kävellessä liukkaalla jäisellä pinnalla. Kitkakengät tarjoavat parasta nastatonta pitoa haastaviin olosuhteisiin ja soveltuvat erinomaisesti ulkoiluun sekä pitkille kävelylenkeille. Vedenpitävä kalvo suojaa kosteudelta ja pitää jalat kuivana loskakelillä. Kestävät pitopohjakengät on usein myös varusteltu ja likaahylkivällä kalvolla ja ne pysyvät kuivina sekä hyvännäköisinä kosteassa talvisäässä.

Naisten pitopohjakenkien avulla kävelet aina pehmeästi ja askeltuntuma on omaa luokkaansa. Vaimennetut pohjat pehmentävät iskua ja päkiät sekä kantapäät eivät joudu niin koville pitkillä kävelylenkeillä. Voit valita kätevät jalkaan nopeasti pujotettavan mallin tai perinteisen nauhoilla sidottavan jalkineen, joka on helppo säätää omalle jalalle sopivan kokoiseksi. Nauhat auttavat myös kengän napakkuuden säätelyssä. Puolivartinen tukeva kenkä ehkäisee pieniä loukkaantumisia kuten nilkan venähdyksiä ja revähdyksiä.

Etsitkö tukevia ja turvallisia naisten pitopohjakenkiä talvipakkasten varalle? Intersportin laajasta valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivat naisten kitkakengät. Tarjoamme laadukkaat pitopohjakengät huippumerkeiltä kuten Icebug, Halti ja Merrell. Osaavat myyjämme auttavat sinua mielellään oikeanlaisen pitopohjakengän valinnassa. Valikoimastamme löydät myös muut varusteet talvipakkasten varalle, kuten naisten talvitakit, ulkoiluhousut sekä päähineet.

Paljonko naisten pitopohjakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten pitopohjakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten pitopohjakengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Vego Thermo Mid LTR WTPF Ice+ W - naisten pitopohjakengät, Merrell Moab Fst 3 Thermo Mid Wp W - naisten pitopohjakengät ja Icebug Moss4 W Michelin Wic - naisten pitopohjakengät sekä suosituin merkki on Merrell.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten pitopohjakengät

4.63/5

Perustuu 48 arvosteluun