Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten sukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten sukat
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (85)
  85 / 85 tuotetta

  Naisten sukat

  Sukat ovat pieni asuste, mutta niillä on suuri merkitys mukavuuden kannalta. Hyvät sukat ovat ehdottoman tärkeä osa niin vapaa-ajan pukeutumista kuin urheiluvaatetustakin. Olitpa sitten juoksemassa, retkeilemässä tai iltakävelyllä, jalkasi tekevät töitä. Valuvat, hiertävät tai kiristävät sukat tuntuvat epämiellyttävältä jokaisella askeleella, minkä vuoksi liikkumisesta on vaikea nauttia. Hyvät sukat eivät sen sijaan tunnu juuri miltään – ne myötäilevät ja tukevat liikkeittäsi ja askeleitasi huomaamattomasti. Hyvät sukat jalassa nautit liikkumisesta mukavasti ja kevyesti. Ei siis ole yhdentekevää, millaisissa sukissa liikut. Intersportista löydät kaikki parhaat naisten sukat urheiluun ja vapaa-aikaan.

  Millaiset naisten sukat sinä haluat löytää? Valitsitpa sukkia sitten vapaa-aikaan tai urheilullisempaan käyttöön, älä tee kompromisseja istuvuuden ja oikean koon suhteen. Mitä tulee sukkien materiaaliin, valinta kannattaa tehdä aina käyttötarkoituksen mukaan. Puuvillaiset naisten nilkkasukat tai varrettomat sukat sopivat hyvin vapaa-ajan käyttöön, mutta urheiluun kannattaa valita yleensä osittain teknisestä materiaalista valmistetut sukat, jotka siirtävät iholta erittyvää kosteutta tehokkaammin. Eri urheilulajeihin löytyvät yleensä omanlaisensa sukat – esimerkiksi juoksuun valitaan tukevat ja vaimennetut juoksusukat, jalkapalloon pidemmät jalkapallosukat ja retkeilyyn vaellussukat. Urheilusukkien materiaalit ja rakenteet suunnitellaan aina sen mukaan, millaisen rasituksen kukin laji jaloille kohdistaa.

  Mistä parhaat sukat naisille? Olipa mielessäsi naisten juoksusukat, naisten urheilusukat tai naisten vaellussukat, Intersportista löydät aina etsimäsi. Valikoimasta löydät parhaat merkit, kuten Pro Touch naisten sukat, Zeropoint naisten sukat, Nike naisten sukat, Devold naisten sukat sekä PUMA-nilkkasukat naisille. Tilaa naisten sukat netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään sopivimmat mallit ja oikeat koot. Muista hankkia myös muut asusteet ja perusvaatteet ­– katso esimerkiksi naisten t-paidat, naisten päähineet ja naisten käsineet. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko naisten sukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten sukat-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 83 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten sukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Emil Crew 5-pack Socks - nilkkasukat, McKINLEY Villapohjasukat - nilkkasukat ja adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten sukat

  4.4/5

  Perustuu 312 arvosteluun