Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pitkät untuvatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Pitkät untuvatakit

  Pitkät untuvatakit ovat tyylikkäitä, lämpimiä ja mukavia päällä. Untuvalla on erinomainen ominaisuus eristää lämpöä, jolloin pysyt lämpimänä läpi pitkän ulkoilupäivän. Pitkät untuvatakit sopivat erinomaisesti vapaa-ajan käyttöön ja monipuoliseen ulkoiluun.

  Millaisen pitkän untuvatakin sinä haluat löytää?

  Mikäli etsit reippaampaan ulkoiluun sopivaa pitkää untuvatakkia, kannattaa kiinnittää huomiota takin paksuuteen ja valita hieman ohuempi untuvatakki. Esimerkiksi kevytuntuvatakit ovat nimensä veroisesti kevyempiä ja toimivat myös syys- ja kevätkeleissä. Jos tarpeesi on vapaa-ajan oleskeluun tai kaupungille, niin kannattaa valita paksumpi untuvatakki, joka istuu hyvin, on lämmin päällä ja näyttää tyylikkäältä. Kun valitset käyttötarkoitustasi vastaavan pitkän untuvatakin, voit nauttia huoletta ulkoilusta ja vapaa-ajan menoista talvellakin.

  Pitkät untuvatakit Intersportin valikoimasta

  Intersportin suuresta valikoimasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset pitkät untuvatakit niin kaupungille, ulkoiluun kuin oleskeluun. Valikoimastamme löydät monikäyttöiset pitkät untuvatakit parhailta merkeiltä esimerkiksi Kari Traalta tai McKinleyltä. Tilaa tyylikäs pitkä untuvatakki netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Kun tyyliisi sopiva pitkä untuvatakki on löytynyt, on tärkeää hankkia myös säähän sopivat ulkoiluhousut ja talvikengät.

  Paljonko pitkät untuvatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat pitkät untuvatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pitkät untuvatakit -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Kyte Parka - naisten untuvatakki, McKINLEY Warella Ct W. - naisten untuvatakki ja Reima Filppula Untuvatakki sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pitkät untuvatakit

  4.72/5

  Perustuu 29 arvosteluun