Sisältöön

Kari Traa takit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Takit
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Kari Traa takit

  Norjalainen Kari Traa tunnetaan korkealaatuisista ja tyylikkäistä naisten urheilu ja vapaa-ajan vaatteista. Kari Traa takeissa yhdistyvät tekniset huippuominaisuudet ihastuttavan energisiin väreihin, pirteisiin kuoseihin ja naisellisiin leikkauksiin. Kari Traan trendikkäät ja naisellisen tyylikkäät takit ovat varma valinta niin vapaa-ajan käyttöön kuin erilaisiin urheilulajeihinkin.

  Valitse Kari Traa takki aktiviteetin mukaan. Etsitkö esimerkiksi lämmintä takkia, joka suojaa kosteudelta, kylmyydeltä ja tuulelta? Kari Traalta löydät takin monenlaisia käyttötarkoituksia varten. Kun valitset takin käyttötarkoituksen mukaan, nautit olostasi kaikissa olosuhteissa.

  Intersportin suuresta valikoimasta löydät paljon erilaisia Kari Traa takkeja naisille. Osta Kari Traa takit helposti ja kätevästi verkosta tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi. Tutustu myös muihin tyylikkäisiin Kari Traa vaatteisiin – katso Kari Traa alusasut, Kari Traa trikoot ja Kari Traa paidat.

  Paljonko Kari Traa takit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kari Traa takit-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 289.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Kari Traa takit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Bryn Jacket W - naisten kuoritakki, Kari Traa Signe jacket - naisten stretch takki ja Kari Traa Nora Jacket W - naisten tuulitakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Kari Traa takit

  4.62/5

  Perustuu 106 arvosteluun