Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Sadevaatteet

Sadevaatteet

Sadevaatteet vai sateenvarjo? Tiedätkö sen tunteen kun rankkasateella ja kovalla tuulella sateenvarjosi ei pysy oikein päin ja vaatteesi kastuvat joka tapauksessa, joten päätä kulkea loppumatkan ilman sateenvarjoa. Sadevaatteiden ansiosta vaatteesi pysyvät kuivina, eikä sinun tarvitse Maija Poppasen tavoin lentää varjosi mukana ympäriinsä. Sen lisäksi, että pysyt kuivempana sadevaatteissa, ovat ne myös tyylikkäitä väripilkkuja muuten harmaana päivänä. Lisäksi sadevaatteiden ansiosta pystyt pitämään molemmat kädet vapaina, joten puuhastelu ulkona sujuu ongelmitta.

Nykyään sadevaatteiden vaihtoehdoksi löytyy erilaisia vettä hylkiviä vaatteita, jotka sopivat ulkoiluun pienellä sateella. Sadevaatteet ovat kuitenkin varma valinta, kun haluat pysyä kuivana rankemmassakin säässä. Sadevaatteet sopivat sateisen ilman lisäksi myös veneilyyn tai kalastukseen, jossa kastumiselta ei voi usein välttyä. Kuitenkaan esimerkiksi juoksulenkeille sadevaatteet eivät ole se paras vaihtoehto. Usein sadevaatteet on valmistettu kumista tai polyuretaanista, jolloin niiden hengittävyys on heikkoa. Tällöin kosteus ei pääse takin sisälle, mutta ei myöskään pois sieltä. Joten urheillessa suositellaan käytettävän muita vedenpitäviä tai hylkiviä vaatteita, hyvän hengittävyyden säilyttämiseksi.

Vaikka ulkona sataisikin, ei se estä ulkona olemista ja leikkimistä. Intersportista löydät sadevaatteet miehille, naisille ja myös lapsille. Valikoimasta löydät suosittujen merkkien kuten Tretorn ja Rukka sadevaatteet. Tutustu Intersportin laajaan sadevaate-valikoimaan ja osta omasi Intersportin verkkokaupasta tai lähimmästä myymälästäsi. Muista myös kumisaappaat, joilla pidät jalkasi kuivina. Jos tarvitset apua sopivien sadevaatteiden valintaan, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi.

Paljonko sadevaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sadevaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sadevaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Jackie II Rain Jacket W - sadetakki, McKINLEY Cloudy Jr Sadetakki ja Rukka Ruotula Sadeviitta Ux - sadetakki sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sadevaatteet

4.33/5

Perustuu 42 arvosteluun