Sisältöön

Naisten sadetakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten sadetakit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  naisten sadetakit

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten sadetakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten sadetakit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten sadetakit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten sadetakit mm. merkeiltä Mckinley, Rukka, Peak Performance. Naisten sadetakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Mckinley Wony Rainjacket Ux -sadetakki, 59.90€.

  Paljonko naisten sadetakit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten sadetakit-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 240.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten sadetakit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi Pro Barrier Jacket W - naisten sadetakki, McKINLEY Jackie II Rain Jacket W - naisten sadetakki ja McKINLEY Wony Rainjacket Ux - sadetakki sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten sadetakit

  4.58/5

  Perustuu 24 arvosteluun