Sisältöön

Matalavartiset tennarit tunnetuimmilta brändeiltä

Matalavartiset tennarit ovat täydellinen valinta täydentämään vapaa-ajan asukokonaisuus – ne ovat monikäyttöisyytensä puolesta erittäin suosittuja, sillä ne soveltuvat useisiin eri tilaisuuksiin. Tässä ovat valikoimamme suosituimpia merkkejä:

Matalavartiset tennarit sisältävät todellisia vapaa-ajan helmiä

Matalavartiset tennarit ovat täydellinen valinta, kun etsit monikäyttöistä kenkää. Intersportin valikoimasta löydät todellisia klassikoita, kuten Nike Air Max tai New Balance 574. Monet matalavartisista tennareista soveltuvat vapaa-ajan tyyliin niin farkkujen kuin collegehousujen kanssa.

Katso myös:

Paljonko matalavartiset tennarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat matalavartiset tennarit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 220.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 195 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat matalavartiset tennarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Ultraboost 1.0 Shoes W - matalavartiset tennarit, Nike Court Vision Alta Leather W - matalavartiset tennarit ja Halti Ersa II W leisure shoe - matalavartiset tennarit sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: matalavartiset tennarit

4.55/5

Perustuu 357 arvosteluun