Sisältöön

Copa Pure II League Turf Boots -jalkapallokengät (tf)

Lasten jalkapallokengät

65,00 €
Väri
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Copa Pure II League Turf Boots ostajalle

Soxpro Grippisukka Classic

29.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Pelaa mukavasti ja tyylikkäästi adidas Copa Pure II -jalkapallokengissä. Näissä lasten jalkapallokengissä on jalkapallolle perinteisiä yksityiskohtia sekä synteettinen nahkaosa, jotka tekevät kengistä näyttävät ja ikoniset. Pohjan kumiset nappulat pitävät pelisi varmana keinonurmikentillä.

Tuote sisältää vähintään 20 % kierrätettyä materiaalia. Kierrättämällä jo olemassa olevia materiaaleja adidas auttaa vähentämään jätettä ja riippuvuutta rajallisista resursseista sekä pienentämään tuotteiden ympäristövaikutusta.

Alusta:Hiekka,Tekonurmi
Jalkapallokenkätyyppi:TF

Tuotenumero
ADIMDM17

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, adidas

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.