Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETFootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen)
FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen)
FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen)
FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen)
FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen)

100% CONTROL (yksilöllinen) -pohjalliset

Antaa dynaamista tukea, säilyttäen tuntuman alustaan. Kapea ja ohut pohjallinen, täydellinen ahtaisiin urheilujalkineisiin. Muotoillaan myymälässä. 

79.90 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Täydellinen valinta, kun haluat dynaamista tukea, mutta säilyttää tuntuman alustaan. Kapea ja ohut pohjallinen soveltuu erityisesti tiukasti istuviin ja kovapohjaisiin urheilujalkineisiin sekä luistimiin. 

Pohjalliset muotoillaan tukemaan juuri sinun jalkojesi yksilöllisiä kaaria. Ne ohjaavat nilkkaa kohti luonnollista asentoa, parantaen koko kehon linjausta.

Stabiloiva kantakuppi auttaa jakamaan kehon painon tasaisemmin ja parantaa energiansiirtoa. Ihanteellinen lajeihin, joissa nopeus ja suorituskyky ovat etusijalla.

 • Laadukas kimmoisa vaimennusmateriaali tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja säilyttää muotonsa.
 • Patentoitu balance plate muotoutuu yksilöllisesti ja tarjoaa dynaamisen kaaren tuen, joka auttaa estämään virheasentoja.
 • Kestävä antibakteerinen pintamateriaali hygienian parantamiseksi.
 • Stabiloiva kantakuppi poistaa painetta kannalta ja tehostaa energiansiirtoa​

FootBalancen yksilölliset pohjalliset muotoillaan paikan päällä myymälässä.

Tuotenumero
SC3

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Pohjalliset, FootBalance

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.