Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten pohjalliset
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Miesten pohjalliset

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten pohjalliset kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten pohjalliset helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten pohjalliset löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon.

  Paljonko miesten pohjalliset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten pohjalliset -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten pohjalliset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat FootBalance Dynamic Blue & Dynamic Pink (100% yksilöllinen) - pohjalliset, FootBalance Game (100 % yksilöllinen) - pohjalliset ja FootBalance Performance (100 % yksilöllinen) - pohjalliset sekä suosituin merkki on FootBalance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten pohjalliset

  4.6/5

  Perustuu 10 arvosteluun