Sisältöön

Aero Pant Women Long -naisten tuulihousut

Kevyet, erinomaisesti hengittävät ja pieneen tilaan menevät kuorihousut. GORE-TEX Infinium®

179,00 €
Normaalihinta: 199,00 €
30pv alin hinta: 179,00 € Lisätietoa
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kevyet, erinomaisesti hengittävät ja pieneen tilaan menevät kuorihousut. GORE-TEX Infinium® ja WINDSTOPPER®-teknologia suojaavat erinomaisesti ankarissa olosuhteissa, mutta pitävät vaatteen silti kevyenä ja helposti pakattavana. Verkkovuori pitää viileänä ja hengittää paremmin, ja vetoketjulliset säärihalkiot helpottavat pysymistä viileänä ja housujen pukemista saappaiden päälle.

 • Fluorihiiletön DWR-käsittely vähentää ympäristövaikutuksia
 • Ylle vedettävä malli nyörillä kiristettävällä kuminauhoitetulla vyötäröllä
 • Kaksi vetoketjullista etutaskua
 • Täysi verkkovuoraus
 • Muotoillut polvet
 • Säärissä vetoketjut kiilalla ja kolmella napilla säädettävät lahkeensuut
 • GORE-TEX Infinium ja WINDSTOPPER®-teknologia, kaksikerroksinen, 100 % polyamidia, mini-ripstop-päällinen ePTFE-kalvolla, 70 g/m²
 • bluesign®-sertifioitu RET-arvo: < 3

 

Erikoismitoitus:pitkä lahje

Tuotenumero
605537L

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Haglöfs

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

 • resurssien tuottavuus
 • kuluttajien turvallisuus
 • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
 • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.